Anno augustus 2019 is het dan zo ver. Er is een bestemming voor het Ont-zorghuis Chancare en wel in Zwaagdijk Oost.

Alles wordt nu gereed gemaakt om per 1 oktober 2019 van start te kunnen gaan en er een mooie plek voor (zorg)kinderen en tevens momenten voor het netwerk om het kind heen te creëren.

De visie van het Ont-zorghuis is gericht op kleinschalige specialistische dagopvang / logeeropvang van kinderen in de leeftijd 0 jaar-16 jaar, waarbij ieder kind wat overprikkeld is door welke zorgen of problematiek dan ook in zijn of haar leven, uniek is en het verdiend om op een speelse en creatieve wijze zich ont-zorgd en ontprikkeld te kunnen voelen en hierdoor de accu weer op te kunnen laden om zich verder te kunnen ontwikkelen en staande te houden in deze drukke en veeleisende wereld waarin we ons begeven. 

Met name jonge kinderen met ASS, HSP en overprikkeling hebben baat bij de kleinschalige creatieve specialistische logeeropvang in een gezin waarbij iedereen meehelpt.

Verpleegkundige zorg is ook een mogelijkheid binnen de zorgverlening.

Ook de ouders van de kinderen worden in het warme hart en de zorgverlening meegenomen en zullen met regelmaat dan ook betrokken worden bij ontwikkelingen, nieuwtjes en ont-zorg/ ontprikkelactiviteiten.

Er zijn vele creatieve en liefdevolle tools inzetbaar door de eigenaren Patrick en Chantal Schakelaar.

Chancare werkt inmiddels samen met diverse zzp collega’s, disciplines en heeft een breed zorgnetwerk om zich heen, waardoor er in het Ont-zorghuis vele mogelijkheden zijn. Alles is maatwerk in het belang van het kind.

Ont-zorghuis Chancare is 7 dagen per week geopend en er is een 24/7 bereikbaarheids policy.